Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bine-am revenit!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bine-am revenit! Share Bine-am revenit!


Toată lumea așteaptă cu nerăbdare concediul, indiferent dacă este vorba despre câteva zile libere de la birou sau de trei luni de relaxare cunoscute și ca vacanța de vară. Cum fiecare monedă are două fețe, cam la fel se întâmplă și cu timpul liber.

Citești tot ce îți cade în mână, descoperi bicicleta prăfuită din magazie, te revezi cu prietenii de acasă, toate până când ți se face dor de cealaltă “casă”. E vorba despre casa pe care ți-ai creat-o în orașul acela prietenos unde îți tocești coatele pe băncile școlii (metaforic vorbind). Aici ai alți prieteni, chipuri vesele care abia așteaptă să te revadă. Pentru această parte din acasă, vacanța de vară înseamnă separare, e o pauză care să te facă să prețuiești mai mult anii de studenție și pe cei care îți sunt alături.

Pentru prieteni vechi și noi, finalul vacanței înseamnă un nou început. Nopți nedormite, petreceri până în zori de zi, mâncare bună în oraș și ciocolată caldă când toamna e mai rece decât ne-am dori. La toate acestea, mai adaugă o seară de karaoke, ringul de dans, un test al celor mai animate rețete de shot-uri și cocktailuri și obții revederea de la începutul anului universitar. Și pentru că o gazdă bună face diferența, rezervă-ți un loc la Bavaria Pub. Aici foamea, plictiseala, setea și dorul își găsesc remediul perfect!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută