Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Aventurile lui Sammy 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aventurile lui Sammy 2 Share Aventurile lui Sammy 2


Sammy şi Ray, simpaticele broscuţe ţestoase se bucură de spectacolul magic al vieţii din atol, în timp ce îi călăuzesc pe ,,nou născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Însă, din senin, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.

Dar Sammy şi Ray s-au aliat acum cu Jimbo – un peşte gelatinos, un homar arţăgos, Anabel, o caracatiţă fermecătoare şi cu o întreagă familie de pinguini, construindu-şi cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri în lupta lor pentru libertate.

După succesul înregistrat în urmă cu doi ani de filmul Aventurile lui Sammy, care a încântat zeci de mii de familii din toată lumea, cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase se întorc pe marile ecrane.

Sammy’s Adventures 2
Regia: Ben Stassen
Voci: Billy Unger, Wesley Johnny, Isabelle Fuhrman, Carlos McCullers II
Animație.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută