Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Creepy Animation Night, interzis minorilor!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Creepy Animation Night, interzis minorilor! Share Creepy Animation Night, interzis minorilor!


Multă lume face greşeala de a discredita conceptul de animaţie datorită asocierii cumva intrinsece cu publicul preşcolar. Ei bine, nu numai copiii şi adulţii cu suflet de copil se uită la animaţii.

Unele minţi sunt atât de bolnave încât e nevoie de hârtie, creioane, calculatoare şi programe de editare pentru a da naştere unor monştri ireal de siniştri. Cu asta se şi laudă cea de-a patra ediţie **Creepy Animation Night**, care se bate cu pumnii în piept mai ceva decât King Kong că ne va scoate peri albi de frică.

Pe **12 octombrie**, de la ora 23:00, la **Cinema Patria** veţi avea parte de o experienţă mai intensă, mai bizară şi mai creepy decât anii trecuţi. 22 de filme grupate în trei programe, cu câte un live act demenţial într-o asociere unicat, special pentru Anim’est: **Traum şi Marius Roşu**.

Anul acesta include filme ca **Bobby Yeah** (r. Robert Morgan), premiat la Clermont-Ferrand şi nominalizat la BAFTA, cu un hoţ care intră în încurcături, **Tentation** (r. Loris Accaries, Marie Ayme, Claire Baudean, Audrey Janvier) care vine direct din competiţia Annecy 2012, cu o viziune viscerală a erotismului feminin.

**Rabbid şi Lazarov** sunt două capodopere ale celebrului Nieto (www.luisnieto.com), cunoscut mai ales în advertising, pentru multe spoturi celebre (Nike, Coca Cola, Heineken, Peugeot), dar şi pentru clipurile **Faithless**.

**Biletele** individuale pentru Creepy Animation Night 4 costă **30 de lei** şi s-au pus în vânzare online, pe ticketfan.ro si biletoo.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Flanco.

**Accesul minorilor este strict interzis** în sala de proiecţie Creepy Animation Night, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută