Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Primul poligon de tragere indoor din centrul tarii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul poligon de tragere indoor din centrul tarii Share Primul poligon de tragere indoor din centrul tarii


**Ultra Armory**, este brandname-ul sub care vineri 28.09.2012 a fost inaugurat primul poligon de tragere indoor privat din Brasov si de ce nu din centrul tarii. Situat intr-o incinta industriala aflata in apropierea podului de pe strada Zizin, poligonul de tragere **ULTRA ARMORY** este autorizat de Federatia Romana de Tir si de Inspectoratul Judetean de Politie Brasov pentru a se efectua, in incinta lui, trageri cu armament letal (*arme cu glont cu teava scurta*) si armament neletal (*arme cu aer comprimat cu teava lunga si scurta*) atat in scop de antrenament cat si in scop de agrement.

Poligonul de tragere este organizat pe doua sectoare, fiecare a trei linii de tragere cu o lungime de 20m, echipate cu sisteme automate de aducere a tintei. Din dotarea poligonului, accesibila amatorilor de tir, fac parte cunoscute arme de productie austriaca, germana, americana si ruseasca. Prin intermediul magazinului amenajat in incinta complexului se comercializeaza branduri cunoscute a unor arme si munitii pentru paza si aparare, autoaparare si vanatoare, care bineinteles pot fi testate inainte de achizitie. Cei care achizitioneaza arme din magazinul complexului de tir **ULTRA ARMORY** beneficiaza de instruire gratuita privind portul si folosirea armelor.

La inaugurarea organizata de investitorul privat in data de 28.09.2012, printre participanti s-au enumerat si sportivi, antrenori si conducatori ai **Clubului Sportiv Universitar Brasov- Sectia tir**, urmare a parteneriatului dintre cele doua parti. Presedintele CSU Brasov domnul Calancea Gabriel, antrenoarea sportivilor Cristina Aldea si sportivii au declarat ca initierea acestei colaborari le va permite sa “**…atace cu succes probele de tir–pistol cu glont, dezideratul suprem fiind chiar obtinerea unor rezultate foarte bune la Olimpiada de la Rio de Janerio din 2016.** ”

Asadar si in orasul de la poalele Tampei se pot organiza competitii de tir pentru sportivi si amatori, antrenamente pentru incepatori si avansati pasionati de tragerea cu arme de foc si nu in ultimul rand agrement sau dezvoltarea hobbyului privind armele pentru orice persoana care a implinit 18 ani, copii cu varsta implinita de 14 ani insotiti de parinti,ce se vor prezenta cu o carte de identitate la sediul **ULTRA ARMORY BRASOV**, str. Zizinului, nr.109bis si se programeaza la numerele de telefon: 0760-785.842; 0268-310.103 sau office@arme-poligon, www.arme-poligon.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută