Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Antarctica lansează un videoclip animat!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Antarctica lansează un videoclip animat! Share Antarctica lansează un videoclip animat!


Vineri seara, pe **5 octombrie 2012**, Antarctica scot pe piaţă cel de-al doilea videoclip din istoricul trupei, pentru piesa **“IYHSHON”**. Lansarea va avea loc în cadrul unui concert live la **Clubul Ţăranului** din Bucureşti cu ora 21:21.

Videoclipul a fost realizat de Nicolae Chiriş împreună cu Dan Pierşinaru, care au pus cap la cap o grămadă de **cadre pictate** manual, fotografiate separate, le-au lipit şi aranjat în stil **stop motion**. Astfel, experienţa vizuală este una inedită, cu siguranţă *artsy*, croită perfect pentru acompanierea versurilor noului cântec.

Delia şi-a pus amprenta pe ţinutele purtate, sfătuită fiind şi de Dan Pierşinaru, artist vizual şi fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană. Aşadar, dacă nu vreţi să vedeţi animaţii de Anim’est vineri seară, sau dacă vreţi să le vedeţi dansând pe ceva muzică, puteţi vedea clipul **Antarctica** în premieră.

**Preţul unui bilet este de 20 de lei.**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută