Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu Share Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu


Anda Adam va fi joi seară păzită de aproape 100 de jandarmi și polițiști la Sibiu. Impresionanta desfășurare de forțe va fi pusă la dispoziție pentru marele eveniment Media Music Awards, gală ce va avea loc în centrul orașului.

Anda Adam, alături de cei mai în vogă artiști români ai momentului, va urca pe scena amplasată în Piața Mare pentru a interpreta live cele mai noi hituri.

Evenimentul va atrage zeci de mii de oameni, astfel încât organizatorii au asigurat una din cele mai mari retele de pază și protecție.

Practic, centrul Sibiu-ului va fi impânzit de forțe de ordine care vor asigura buna desfășurare a evenimentului de talie internațională.

Artiștii care vor cânta pe scenă, precum și cei care vor fi premiați, vor fi transportaţi la Sibiu, până la impresionanta scenă a galei Media Music Awards, din 4 octombrie, în limuzine vintage a căror valoare depăşeşte 300.000 de euro.

Organizatorii sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum şi cei care vor fi premiaţi în cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat şi un cort cu o suprafaţă de 600 m2, suficient de spaţios pentru o nuntă de 300 de persoane.

Artiştii vor fi trataţi cu preparate fine, asigurate de o renumită firmă de catering din Sibiu. Pe masă se va găsi ruladă de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveţi, brânzeturi, icre de ştiucă, tartar de somon, precum şi torturi de ciocolată şi fructe de pădure.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura în data de 4 octombrie, pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Evenimentul este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută