Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Preselecţii pentru “Gala Tinerelor Talente”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Preselecţii pentru “Gala Tinerelor Talente” Share Preselecţii pentru “Gala Tinerelor Talente”


Festivalul concurs „Gala Tinerelor Talente” va avea loc în 12 octombrie. Uniunea „Vatra Românească „ Bihor şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor organizează preselecţia în vederea participării soliştilor vocali la acest eveniment în mai multe zile:

– luni, 1 octombrie, pentru soliştii de muzică populară-repertoriu obligatoriu doină şi un cântec de joc; marţi,
– 2 octombrie, pentru soliştii de muzică uşoară- repertoriu două piese din care una din creaţia românească;
– miercuri 3 octombrie, pentru soliştii de muzică cultă- repertoriu obligatoriu o arie şi un lied cu acompaniament de pian.

Preselecţii vor avea loc la Şcoala de Arte „Francisc Hubic”, de la ora 16:00. La preselecţie pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 ani, cu domiciliul în judeţul Bihor sau care urmează studii locale sau universitare în Municipiul Oradea.

Fişa de înscriere şi regulamentul de organizare al evenimentului se pot obţine de la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Piaţa 1 Decembrie nr.12, telefon/fax 0259/413922 sau prin email: centrul.cultural. bihor@gmail.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută