Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Valsul Hazardului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Valsul Hazardului Share Valsul Hazardului


Spectacolul ”Valsul Hazardului”, adaptare de Ingrid Bonţa după textul lui Victor Haim este o tragicomedie construită pe o structură suprarealistă. Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când treci pragul? Cu cine te vei întâlni? Chiar te-ai întrebat? Mulţi consideră „trecerea” un subiect parapsihologic, dar aici este tratată cât se poate de psihologic cu zâmbetul pe buze.

Spectacolul se adresează oricărui gen de public şi oricărei categorii de vârstă şi încearcă să-i reamintească spectatorului de existenţa continuă a comicului în orice situaţie şi să reflecteze asupra dualităţii deciziilor sale. Veţi întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant, care vă va întreba până la ce vârstă aţi crezut în Moş Crăciun.

Vă sugerez să daţi răspunsul corect. Conceptul regizoral al spectacolului „Valsul Hazardului” este fundamentat pe o viziune între real şi suprareal. Un „vals” care te invită la reflecţie asupra propriei vieţi, poate un memento mori, de ce nu, amuzant.Un număr de ordine ce îţi asigură trecerea prin dulapul fermecat, te aruncă în fotoliul acestei reflecţii. Nu te speria, tot comic va fi!

>Ingrid Bonța

Ea: Ruxandra Balașu
Îngerul: Mihai Capațînă
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonța

– Vin eri, 12 octombrie, ora 17.30, Sala Studio a Teatrului Dramatic
– Teatrul Underground Comedy Studio în parteneriat cu Teatrul Montage

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută