Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ok, limbi străine. Dar de ce LEXIS?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ok, limbi străine. Dar de ce LEXIS? Share Ok, limbi străine. Dar de ce LEXIS?


**LEXIS pentru copii**: …fiindcă la LEXIS orele de engleză, franceză sau germană înseamnă mai mult decât exerciții de gramatică şi vocabular. Înseamnă veselie, creativitate, poveşti şi lecții memorabile. Înseamnă manuale atractive şi tehnologie de ultimă generaţie, dar şi jocuri în clasă, pe terasă sau în parc. Însă înainte de toate, Lexis înseamnă profesori tineri, experimentaţi şi pasionați de meserie. Incercaţi Lexis şi veţi înțelege de ce avem elevi care se întorc la noi an de an, crescând odată cu noi.

**LEXIS pentru certificatele Cambridge (FCE, CAE, CPE), IELTS, Trinity**: …fiindcă avem o experienţă de 15 ani în pregătirea acestor tipuri de examene. Reuşita este garantată!

**LEXIS pentru adulţii de orice vârstă care vor să înveţe sau să aprofundeze o limbă străină**: …fiindcă manualele şi metodele noastre pentru adulţi sunt gândite special in a vă ajuta să vă depăşiţi temerile şi să vă exprimaţi liber. Colegii de grupă de la Lexis vă pot deveni primii parteneri de conversaţie adevărată în limba pe care visaţi s-o învăţaţi.

**LEXIS pentru oricine vrea să profite de un discount avantajos**: …fiindcă anul acesta, pentru a sărbători împlinirea a 15 ani de activitate, oferim o reducere de 25% la orice curs!

– LEXIS – str. Egalităţii 33, etaj 5.
– tel. 0248/21.73.06

**Vă așteptăm să vorbim!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută