Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noi4

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noi4 Share Noi4


La Teatrul LUNI de la Green Hours am văzut, de curând, spectacolul „Noi4” al asociaţiei „Teatrul nu e o clădire”. Textul e scris de Lia Bugnar, iar regia aparţine Dorinei Chiriac. Amândouă joacă în această montare din distribuţia căreia mai fac parte Maria Obretin şi Ilinca Manolache. Mai există un nume pe afiş, cel al Adei Milea – autoarea muzicii.

În beciul Green-ului, arhiplin, spectatorii, majoritatea tineri, au fost cuceriţi, pentru că e un spectacol bun. Râzi, apoi meditezi. Deşi simplu, aşa cum e stilul Liei Bugnar, textul are profunzime, te copleşeşte. E cu de-ale vieţii, de-ale artiştilor, cu iubire şi trădare, cu mărturisiri şi dezamăgiri; e cu teatru în teatru…

Patru frumoase nebune din marele nostru oraş, care trăiesc pentru teatru şi prin teatru, fac ceea ce gândesc. Şi fac bine. Am întrebat-o pe Lia Bugnar cum a apărut „Noi4” şi ea ne-a spus: „Spectacolul s-a născut într-o bună zi când noi4 beam o cafea pe terasă la Green şi toată lumea ne întreba dacă repetăm ceva(la Green se repetă de multe ori la mese). Noi răspundeam că nu, doar bem o cafea.”

>Maria SÂRBU (Jurnalul.ro)

Cu: Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar, Dorina Chiriac
Regia: Dorina Chiriac
Muzica: Ada Milea

– LUNI, 8 octombrie, ora 19.00, Sala Teatrului Dramatic
– Asociatia ”Teatrul nu e o cladire” Bucureşti

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută