Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Galaţiul dă fuga la ştafetă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Galaţiul dă fuga la ştafetă! Share Galaţiul dă fuga la ştafetă!


Dupa ce Jocurile Olimpice de la Londra şi-au desemnat câştigătorii acum a venit rândul studenţilor gălăţeni să intre în competitive şi să de-a fuga la ştafetă! Cea mai lungă ştafetă din ţară începe la Galaţi şi se predă virtual către Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Jiu şi Bucureşti. Toţi studenţii din Galaţi sunt invitaţi să-şi susţină universitatea şi întreaga zonă a Moldovei în lupta dintre regiuni!

În 22 octombrie, la ora 16 fix, studenţii alergători se întâlnesc la start pe faleza superioară a Dunării pentru a fugi pentru ca universitatea şi regiunea lor să câştige. Primul student care va trece linia de sosire va avea onoarea de a da startul următorului oraş. La final, cei mai buni vor fi premiaţi.

Înscrie-te cu gaşca ta pe www.studentsport.ro şi daţi fuga la ştafetă! În timp ce celelalte regiuni fug la ştafetă, organizatorii ţi-au pregătit un târg cultural pe Aleea Domnească, în zona pietonală de la blocurile P dintre Elice și Spicu. De la ora 12, organizaţiile studentesti, elevii talentati, librăriile şi Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi vor asigura momente artistice şi vor umple standurile cu obiecte făcute cu multă pasiune şi muncă. Rămâi la activităţi şi simte-te bine alături de studenţii gălăţeni.

Timpul liber se împleteşte cu sportul, sănătatea şi voia bună într-un spectacol studenţesc national oferit de Student Sport. Student Sport este partener activ al Federaţiilor Române de Atletism, Fotbal, Baschet, Tenis, FIBA Europe, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi al organizaţiilor studenţeşti din ţară. Activitatea Student Sport a fost recunoscută de UE FA si FIBA.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută