Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Profitoamnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Profitoamnă Share Profitoamnă


Pe fugă la cumpărături și achiziții pentru noul sezon. Friguros, spectaculos și lipsit de o rază de soare să mai încălzească atmosfera, metaforic. Compensăm cu evenimente care aduc o rază de soare și un zâmbet trecător pe chipul tuturor, redeschideri de cluburi și plimbări în încăperi largi, capitonate cu lucrări de artă și pardoseli bine lustruite. Miros de toamnă, de agitație, de haine noi, toate acestea deschid posibilitatea unui alt început.

E parcă timpul să-ncepi ceva nou, să te reorientezi, să faci ceva ce n-ai mai făcut, să investești în dezvoltare personală. Nu neaparat bani, pentru că se poate și fără. Cursuri interesante încep în perioada asta, printre care și un curs de actorie și un curs de dansuri populare din Banat. Cafenelele sunt populate, teatrele și-au deschis porțile, iar unele cluburi au weekend-ul acesta marea redeschidere toamnă-iarnă. Pentru că vine iarna. Dar înainte să ne îngropăm în nămeți de zăpadă, să profităm chiar și de ploaie, moment în care ne putem refugia la o cană de ceai fierbinte și o conversație care să abunde de raze de soare, căldură și bucurie.

Vom avea parte de exerciții de percepție, exerciții de umor, exerciții de auz, toate încadrate în unica și excepționala noțiune de Eveniment. Atotprezentul Eveniment, care te eliberează și te păstrează-n formă, te obligă și te înalță, sau chinuie și învață… De ales cel potrivit, pentru că uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. În sfârșit, a venit toamna. Acoperă-ți spatele cu ceva!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută