Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Old School Coffee House

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Old School Coffee House Share Old School Coffee House


Întotdeauna am iubit cafenelele, nu doar pentru ocazia de a savura o cafea fierbinte într-un altfel de spațiu decât propria-mi bucătărie, cât mai ales pentru poveștile zemoase pe care am ocazia de a le auzi în astfel de locuri destinate socializării. În ultima vreme însă, găsesc din ce în ce mai puține locuri care pun preț pe oameni și mai puțin pe consum la scală industrială. Vă puteți deci imagina că ard de nerăbdare să vă împărtășesc mica mea descoperire, o cafenea intimă, boemă, care are darul de a reuni oameni frumoși, cu povești și mai frumoase.

Old School Coffee House, situată în centrul Clujului, pe una din cele mai pitorești străduțe, lângă Canalul Morii, ferită însă de aglomerația tipică zonelor ultra centrale, este fără doar și poate o cafenea primitoare, unde, personalul mereu bine dispus și atent la nevoile clienților știe exact cum să ne facă șederea cât mai plăcută.

De la decorul eclectic, care reunește piese de mobilier vintage, măsuțe rotunde cu diferite modele de scaune, lambriuri colorate și un sistem de iluminat realizat ingenios din pălării, la muzica plăcută (rock, jazz, folk, alternative) care nu deranjează conversațiile animate, gustările lejere (Jamon Serrano, Tostada cu roșii, croissante franțuzești cu gem de fructe), cafele aromate, ceaiurile fierbinți, cocktailurile variate și cănuțele cu vin fiert (eu mă declar cucerită de sortimentele delicioase de vin fiert, preferatul meu fiind cel cu aromă de vanilie) sau cărțile care te invită constant la lectură (se organizează și schimburi spontane de cărți pe sistemul Bring a Book, Leave a Book), toate aceste elemente creează o atmosferă degajată, lipsită de constrângeri, de care vă puteți bucura zilnic la Old School Coffee House.

– Old School Coffee House
– Andrei Șaguna 6
– Tel: +40 751 333 297;
– +40 754 037 733
– www.facebook.com/OldSchoolCoffeeHouse

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută