Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Elements

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Elements Share Elements


Există oameni care prin distracție înțeleg reprize de dans nebun, până în zori de zi. Există oameni care fără o gașcă numeroasă (eventual și gălăgioasă) de prieteni nu concep să iasă în oraș. Mai sunt cei pentru care cluburile reprezintă unica garanție a distracției, cei prea cuminți, pe care cu greu îi scoți din casă, și în sfârșit, oamenii pentru care, o seară perfectă nu se poate traduce printr-un singur element.

Pentru acești clienți, nu neapărat elitiști, dar care apreciază înainte de orice calitatea, indiferent că vorbim de băuturi, servire, locație sau aspecte care țin de ambianță, există Elements. Înainte de a intra în acest local, uitați de toate barurile în care ați așteptat o jumătate de oră pentru o bere servită la temperatura camerei. Uitați locurile în care muzica vă zgâria pe urechi și uitați momentele în care ați comandat din meniu băuturi promițătoare, însă foarte înșelătoare. Uitați cu alte cuvinte orice experiență nefastă și lăsați-vă prejudecățile acasă.

La Elements Cocktail Bar veți descoperi un concept de cocktail bar unic în oraș, un spațiu decorat în stil industrial (predomină materialele brute – lemn, metal, plastic), punctul central al localului fiind desigur un bar impunător, dotat cu absolut orice băutură vă poate trece prin cap. Și asta pentru că la Elements Cocktail Bar vă puteți răsfăța cu nenumărate sortimente de cocktailuri, multe din acestea fiind realizate după rețete proprii (de exemplu Deer Smash este conceput de Lucian Dobra, în momentul de față rețeta fiind preluată de numeroase baruri din țară).

House Favourites (Deer Smash, Nice Pudding, Blueberry Highlife, Grandpa’s Cake), Long & Casual (Vodka & Mixer, Apero Spritz, Melon Ball), Fuity Cocktails, Tropicals, Mocktails, Shooters down to the Hatch și o mulțime de sortimente de Mojito (Bolivian și Royal Mojito sunt preferatele mele) sunt doar o minusculă parte din deliciile care vă așteaptă zilnic, (la prețuri de vis) în Piața Muzeului la numărul 5. Muzică bună (deep house cu influente funky si jazz), cocktailuri demențiale, barmani iscusiți (școliți la Barmania, Centrul de Formare al Barmanilor Profesioniști din România), seri de muzică live (în fiecre joi), partyuri tematice (în fiecare vineri) și posibilitatea organizării unor evenimente private, transformă Elements Cocktail Bar într-un MUST VISIT al Clujului!

– P-ța Muzeului 5
– Tel: +40 741 386 880
– Email: elements5bar@gmail.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută