Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ziua Educaţiei Nonformale în toată România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua Educaţiei Nonformale în toată România Share Ziua Educaţiei Nonformale în toată România


**Ziua Educaţiei Nonformale în România** va avea loc între **28-29 septembrie** în 39 de judeţe din ţară şi va implica folosirea activităţilor şi metodelor de educaţie nonformală în şcoli, licee, grădiniţe, biblioteci, instutiţii de cultură, organizaţii neguvernamentale, companii şi instituţii publice.

Proiectul **N.O.N.F.O.R.M.A.L.** este menit să promoveze educaţia nonformală în România şi să încurajeze actorii din toate cele trei sectoare (business, public şi neguvernamental) în demersurile de a încorpora principiile educaţiei nonformale în domeniile lor de activitate.

Ziua Educaţiei Nonformale 2012 înseamnă peste **190 de activităţi** de educaţie nonformală în toată ţara, atât în mediul urban cât şi rural, peste **200 de organizaţii şi instituţii participante** care realizează de la ateliere de creativitate, art terapie şi drama terapie, educaţie parentală, origami şi quilling, training-uri de antreprenoriat în economie socială, momente de teatru de păpuşi, teatru social/forum, coregrafii şi dans, activităţi de consiliere vocaţională pentru tineri, proiecţii de filme educative, meciuri de debate, activităţi de ecologizare, expoziţii foto şi expoziţii photoVoice, vânători de comori (treasure hunt) şi jocuri socio-educative, city race, flashmob şi până la cafenele literare.

**Lista completă a evenimentelor şi a partenerilor** care le organizează în toată ţara, este disponibilă [aici](http://www.nonformalii.ro/evenimente).

Pentru ca educaţia nonformală este un domeniu accesibil oricui, oricând şi oriunde, invitaţia de a participa la evenimentele din cadrul Zilei Educaţiei Nonformale este deschisă tuturor indiferent de zona în care activează şi este gratuită.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută