Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Strauss Festival Orchestra Vienna revine în România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Strauss Festival Orchestra Vienna revine în România Share Strauss Festival Orchestra Vienna revine în România


**Strauss Festival Orchestra Vienna** revine pentru a patra oară în România. Orechestra a concertat an de an în ţară încă din 2008, iar anul acesta va prezenta recitalul **“Vienna Classic Christmas”** în turneu naţional, între 7 şi 21 decembrie.

Veniţi tocmai din capitala mondială a muzicii clasice şi pregătiţi cu măiestrie, artiştii orchestrei creează de fiecare dată o atmosferă de concert authentic vieneză. Asta a făcut publicul român să aprecieze concertele la adevărata lor valoare, biletele fiind de fiecare dată sold out.

În Bucureşti, concertul va avea loc pe **9 decembrie**, ora 19.30, la **Sala Palatului**. În acest an, concertul Vienna Classic Christmas va avea un invitat special – soprana Irina Iordăchescu, recunoscută pe plan naţional şi internaţional pentru calităţile vocale şi interpretative remarcabile.

Având un ansamblu de muzicieni desăvârşiţi, **Orchestra Strauss Festival** îşi menţine la cele mai înalte cote artistice poziţia de supremaţie între numeroasele ansambluri de acelaşi gen. Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la următoarele **preţuri**: categoria I – 200 de lei, categoria a II-a – 150 de lei, categoria a III-a – 100 de lei, categoria a IV-a – 50 de lei.

**Biletele** se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro, dar şi online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, şi în magazinele partenere.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută