Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

ReStart Romania caută idei pentru a schimba România!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ReStart Romania caută idei pentru a schimba România! Share ReStart Romania caută idei pentru a schimba România!


Dacă unii şi-au propus ca rezoluţie de an nou să se lase de fumat, să slăbească sau să facă mai mult sport, proiectul **ReStart** şi-a propus să schimbe România în 2012! Sau mai bine zis să îi găsească pe oamenii potriviţi alături de care să facă asta!

Fiind o competiţie deschisă tuturor, ReStart a fost lansat deja iar ideile pot fi înscrise în competiţie până pe data de **7 octombrie**, pe [pagina online a proiectului](http://restartromania.techsoupglobal.org/unauthenticated).

Organizatorii încurajează cât mai multe înscrieri şi dau ca îndrumare câteva sfaturi. Printre acestea se numără, evident, îndemnul la creativitate. Ideile pot veni de cele mai multe ori din problemele de care ne lovim zi de zi sau din relaţionarea cu cei apropiaţi care se lovesc de anumite inconveniente în vieţile cotidiene.

Orice idee punctuală despre ceva enervant din România şi cum ar putea fi îmbunătăţită situaţia respectivă este bine-venită! Inspiraţia poate pleca de la o aplicaţie de mobil care să semnaleze numărul de gropi dintr-un cartier sau care să anunţe ce străzi au fost dezăpezite pe timp de iarnă, ajungînd până la o hartă cu toate monumentele istorice din Bucureşti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută