Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Iphone 5: Vânzări record în 3 zile

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iphone 5: Vânzări record în 3 zile Share Iphone 5: Vânzări record în 3 zile


Pasiunea pentru noile modele **Iphone 5** are toate şansele să fie o nouă temă majoră dezbătută de sociologi. Cei **5 milioane de oameni** din toată lumea care au cumpărat în primele trei zile de la punerea în vânzare a noului telefon îi depăşesc pe cei 4 milioane care s-au grăbit să cumpere versiunea anterioară la lansare.

În ţările în care Iphone 5 este disponibil (Statele Unite, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore şi Marea Britanie) a putut fi urmărită o întreagă isterie în legătură cu specificaţiile tehnice ale aparatului. Acestea constituie o noutate, aspectul şi funcţiile find în general asemănătoare cu modelul anterior, aşadar o nouă versiune fără noutăţi de magnitudinea lui Siri, care deja s-a împrietenit cu utilizatorii până la această lansare.

Din **28 septembrie** va fi noul model Iphone va fi prezent pe pieţele din alte 22 de ţări. Până la sfârşitul acestui an, iPhone va fi la vânzare în 100 de state.

Cererea pentru iPhone 5 a depăşit oferta iniţială, astfel că o parte din precomenzile primite de companie vor fi onorate şi în octombrie: *”Cererea pentru iPhone 5 a fost incredibilă şi lucrăm din greu pentru ca ficare client care îl doreşte să îl primească cât mai repede”*, a declarat într-un comunicat directorul general al Apple, **Tim Cook**.

iPhone 5 este cel mai subţire şi mai uşor smartphone al Apple, fiind complet reproiectat pentru a include un ecran de 4 inci.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută