Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Spectacolul “Cloaca” invitat la Festivalului de Teatru Scurt 2012 Oradea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacolul “Cloaca” invitat la Festivalului de Teatru Scurt 2012 Oradea Share Spectacolul “Cloaca” invitat la Festivalului de Teatru Scurt 2012 Oradea


Teatrul Naţional Târgu Mureş, Compania ”Liviu Rebreanu”, este invitat la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt cu spectacolul Cloaca (de Maria Goos, în regia artistică a lui Theodor Cristian Popescu).

Festivalul are loc la Oradea, în perioada 23 – 30 septembrie 2012, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, Primăriei Municipiului Oradea, AFCN, UNITER si Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional. Festivalul de Teatru Scurt, singurul festival dedicat piesei scurte (90 de minute, fără pauză) din România, este o manifestare culturală cu o longevitate egalată de puţine festivaluri din ţară – prima ediţie a avut loc în anul 1976. Din 1984, de la cea de-a VI-a ediţie, Festivalul de Teatru Scurt devine internaţional.
Spectacolul Cloaca (de Maria Goos, în regia artistică a lui Theodor Cristian Popescu) poate fi văzut şi revăzut la Târgu-Mureş, marți, 25 septembrie, ora 19:30 Sala Mica.
Vă așteptăm!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută