Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Filmul Prometheus se lansează pe DVD!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filmul Prometheus se lansează pe DVD! Share Filmul Prometheus se lansează pe DVD!


Odată cu lansarea filmului **Prometheus** în cinematografe, s-a născut o nouă mitologie, care oferă o explicaţie despre originile umanităţii şi aduce un nou factor care îi ameninţă existenţa, un alt puzzle de descifrat.

O echipă de exploratori aflaţi la bordul **navei spaţiale Prometheus** ajunge în cele mai întunecate colţuri ale Universului, căutând originile omenirii. Dar ceea ce descoperă ar putea ameninţa viaţa de pe Pământ, dând naştere unei înfricoşătoare bătălii pentru salvarea viitorului resei umane.

Aceasta este povestea care a adus mii de oameni în cinematografe, care au contribuit la succesul în box-office-urile din toată lumea a acestui film, care acum va fi lansat pe **support Blu-ray 3D, Blu-ray 2D şi DVD**.

Acestea vor fi distribuite de Odeon şi vor putea fi achiziţionate începând cu **10 octombrie**. Dacă nu ai reuşit să vezi filmul în cinematografe te încurajăm să cumperi filmul original şi să-l urmăreşti cu prietenii. Dacă l-ai văzut şi ţi-a plăcut poate vrei să-l adaugi colecţiei tale de filme, este iarăşi un motiv foarte bun să te intereseze lansarea sa pe DVD.

**Vezi mai jos trailerul filmului!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută