Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ziua porților deschise la Trupa Harag György a Teatrului de Nord

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua porților deschise la Trupa Harag György a Teatrului de Nord Share Ziua porților deschise la Trupa Harag György a Teatrului de Nord


Cu ocazia aniversării Zilei Dramei Maghiare, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare, organizează pe 21 septembrie 2012, ziua porților deschise. Organizatorii au pregătit un program special celor interesați. Între orele 17.00-18.00 doritorii vor putea vizita atelierele, precum și departamentele care nu le sunt accesibile în timpul stagiunii. Un alt program fără precedent al evenimentului este acela ca cei interesați vor putea asista la repetițiile primei piese a stagiunii, Reformatorii lumii regizat de Tasnádi Csaba.

Ziua porților deschise este organizat cu scopul de a reprezenta primul pas al unei tradiții, trupa dorind să organizeze și în viitor evenimente cu caracter inițiatic. „Ideea repetițiilor deschise a fost inițiată de regizorul Vargyas Márta și dramaturgul Bessenyei Gedő István care au avut pentru prima dată tangență cu această practică teatrală în perioada studiilor lor din Ungaria” – declară Bessenyei István directorul aristic al trupei.

Participarea la eveniment necesită o înregistrare anticipată la agenția de bilete a teatrului pe 21 septembrie 2012 între orele 15.00-16.30.

Participarea este gratuită.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută