Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Tricouri albe si biciclete

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tricouri albe si biciclete Share Tricouri albe si biciclete


Sărbătorește ZIUA FĂRĂ MAȘINĂ în aer liber. Caută un tricou alb și o bicicletă și ieși la plimbare sâmbătă, 22 septembrie la Palatul Culturii, de la ora 17.00. Grupul cel mai numeros va fi premiat!

Sambata, 22 septembrie 2012, va invitam cu mic cu mare sa va suiti pe biciclete si sa participati la o plimbare recreativa prin oras, pentru a marca impreuna „Ziua Internationala fara Masini”. Vom purta cu totii tricouri albe pentru a simboliza gandurile noastre bune si pentru a sarbatori laolalta o modalitate de transport „curata”.

Plimbarea are ca punct de plecare Palatul Culturii, la ora 17.00, si va avea urmatorul traseu: Palat – P.Ros – Sos. Nationala – Podul de Piatra – Bazar – P.Ros – Primaverii – Splai Bahlui Stang – Gara – Str. Arcu – Piata Unirii., unde va avea loc premierea. Ce premiere? Aflati chiar in randurile urmatoare:

Ca si anul trecut, vom face o intrecere intre cartiere, care va incepe la ora 16.00. Si pentru ca Iasul este asezat pe 7 coline, am impartit orasul in 7 zone, fiecare cu un punct de intalnire:

1. Tatarasi (Tudor, Bularga) – la Fac. de Chimie (vis-a-vis de Iulius Mall)
2. Sararie (Ticau, Hala Centrala, Moara de Vant) – la fostul Restaurant Bucegi
3. Centru (Copou) – la Casa Studentilor
4. Pacurari (Canta, Gara) – in parcarea Garii
5. Alexandru (Mircea, Dacia) – la Minerva
6. C.U.G. (Galata, Nicolina) – pe esplanada Nicolina II
7. Bucium (Podu Ros, Tesatura) – la Casa Sindicatelor

Grupurile se vor intalni la punctul stabilit la ora 16.00, unde se va inscrie fiecare participant in parte, iar pana la ora 17.00 trebuie sa ajunga la Palatul Culturii. Grupul cel mai numeros va fi premiat la finalul plimbarii.

Acest eveniment este organizat de CCE IasiBike in parteneriat cu Asociatia Mai Bine.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută