Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Şase tineri şomeri se aruncă de pe fabrică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Şase tineri şomeri se aruncă de pe fabrică Share Şase tineri şomeri se aruncă de pe fabrică


La începutul lunii iulie 2012, Ofensiva Generozităţii (o iniţiativă a asociaţiei O2G care promovează arta activă ca motor de schimbare socială) a lansat un proiect de artă participativă, intitulat LUCRĂTOR 2.0, proiect centrat pe reactivarea creativă a tinerilor adulţi șomeri.

Tineri îndrăzneţi și talentaţi, capabili de a transmite cu ușurinţă emoţii prin intermediul unor discursuri puternice au fost selectaţi pentru a face parte din LUCRĂTOR 2.0. Ultima parte a acestui proiect inedit și curajos este de fapt un performance, un spectacol a cărui premieră va avea loc la Fabrica de Pensule, duminică, 30 septembrie.

Veţi avea ocazia de a face cunoștinţă cu șase tineri (Anca Arion, Bogdan Căian, Răzvan Chirilă, Elisaveta Cira, Norbert Kaszonyi, Andrei Ştefan) cu experienţe diverse, cu pregătiri profesionale diferite, care au realizat pe parcursul a două luni acest proiect artistic original, ajutaţi desigur de o echipă de profesioniști: Ioana Păun, Florin Caracala, Andrei Cozlac. Alte reprezentaţii ale spectacolului vor avea loc în 6, 14, 20 şi 28 octombrie. Intrarea la toate spectacolele este liberă.

– Duminică 30 septembrie
– Fabrica de Pensule Henri Barbusse 59 – 51
– Detalii: www.lucratordoipunctzero.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută