Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pig & Pepper Bistro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pig & Pepper Bistro Share Pig & Pepper Bistro


Fie că sunteți în căutarea unui local liniștit unde puteți savura o cafea aromată la primele ore ale dimineții, alături de o omletă proaspătă, fi e că doriți să serviți masa de prânz alături de prieteni sau o cină lejeră, noi avem o recomadare care se pliază perfect pe dorințele voastre sociale și culinare.

Pig & Pepper Bistro este un bistro cochet, situat în inima orașului, pe strada Ion Rațiu la numărul 2, care vă așteaptă zilnic cu cele mai proaspete și savuroase gustări și o selecție specială de vinuri, ideale pentru serile răcoroase de toamnă. Chilly & Cheese Omlette, pulpa de rață rumenită la cuptor, cu piure de cartofi și varză roșie, ciolanul purcel de lapte la cuptor cu varză călită, salata cu mușchi de vită și ou poche sau somonul cu legume și chantilly de usturoi sunt doar câteva din delicatesele pe care le puteți gusta zilnic la Pig & Pepper!

– Pig & Pepper Bistro
– Ion Rațiu 2
– Orar: L – S: 09.00 – 23.00, D: 12.00 – 22.00
– Informații și rezervări: +40 734 880 814
– E-mail: office@pigandpepper.ro
– www.pig-pepper.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută