Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Jimmy Edgar cu Majenta LIVE în Bucureşti!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jimmy Edgar cu Majenta LIVE în Bucureşti! Share Jimmy Edgar cu Majenta LIVE în Bucureşti!


**Jimmy Edgar** se descrie pe sine ca fiind un călător în timp, un time-traveller. Fiind un artist complet, în stil renascentist, băiatul excentric din Detroit a avut foarte puţin timp liber la dispoziţie fiindcă s-a ocupat cu diverse activităţi artistice precum fotografie, design, dar mai ales muzică.

Pe **5 octombrie**, într-o seară (să sperăm nu prea friguroasă) de toamnă, **Chestionabil** îşi “face ziua” fiindcă sărbătoreşte 20 de ediţii. Şi cum să marchezi mai bine o asemenea aniversare decât cu cel mai fresh show al excentricului Jimmy Edgar.

Party-ul se numeşte **Majenta LIVE** şi promite multe, mai ales ca 2012 a fost cel mai prolific an din cariera artistului până acum. Şi vorbim de o carieră de 16 ani, deoarece Jimmy este deja un veteran al petrecerilor, mixând încă de la 13 ani alături de **Derrick May**.

Odată cu Majenta, albumul său ultra aplaudat, ascultat şi discutat, americanul dat acum spre adopţie berlineză s-a mutat la Hotflush. Explorând “meditaţia transcedentală şi limitele non-fizicului”, Majenta se declară ca fiind cea mai futuristă lucrare a sa de până acum.

Jimmy nu revine singur, ci alături de bunul său prieten **DJ N>E>D**, autorul / rezidentul Leisure System. Detaliile despre locaţie şi bilete nu au fost încă stabilite, dar vor fi postate pe pagina de [Facebook](http://www.facebook.com/events/241538812634655/).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută