Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Casa TIFF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa TIFF Share Casa TIFF


Într-un local inedit care promovează educația cinematografică, sprijină artele vizuale și încurajează clujenii să fie deschiși evenimentelor atipice, nu veți găsi niciodată preparate culinare simandicoase. Pentru că ar fi rupte din context. Din contră, în meniul unui astfel de local veți găsi mâncăruri lejere, gustoase, nepretențioase și variate, potrivite oricărui tip de activitate socială (indiferent că vorbim de vizionări de filme, discuții amicale sau întâlniri matinale).

Probabil v-ați dat deja seama că vorbesc despre Casa TIFF, locație situată în centrul orașului, care nu mai necesită nicio prezentare, și asta pentru că cel puțin o dată sunt sigură că ați călcat pragul acestui veritabil centru cultural. Pentru începutul de toamnă, Casa TIFF ne-a pregătit încă o surpriză, de această dată una culinară. O mulțime de bunătăți așteaptă să fie încercate, savurate și apreciate.

Și pentru că tot vorbim de Casa TIFF, trebuie să știți din start la ce să vă așteptați: mâncăruri lejere pentru micul dejun (ochiuri la capac, omletă cu diverse ingrediente proaspete – ciuperci, ceapă, ardei copți, bacon, brânză feta, Proton, cârnați – , tortilla spaniolă sau brioșe și brownies cu lapte cald), salate delicioase (Caesar, Mexicană) și sandwichuri fresh (Croque Monsieur și Croque Madamme) pentru masa de prânz. Iar de luni până vineri vă puteți bucura de prânzul zilei, diferit de la săptămână la săptămână.

Gustările destinate ultimei părți ale zilei sunt însă fără îndoială preferatele mele, tapas-urile Casei TIFF fiind în mare parte unice în oraș. De la nachos, patatas bravas, tapenade, guacamole, la chifteluțele mexicane cu sos picant și crochetele de casă…TIIFF, până la chicken crispy, coapte la cuptor, aceste mâncăruri sunt ideale pentru ieșiri cu prietenii la un pahar de vorbă și o gustare de seară.

Toate preparatele culinare servite la Casa TIFF sunt realizate pe loc, în bucătăria proprie, din cele mai proaspete ingrediente, promovând astfel un stil de alimentație sănătos. Sfatul meu este să vizitați Casa TIFF cât mai des, pentru a vă satisface curiozitatea gastronomică și vă promit că veți fi peste măsură de încântați!

– Casa TIFF
– Universității 6
– Orar: L – Mi: 09.00 – 02.00, J – S: 09.00 – 04.00, D: 09.00 – 02.00
– Tel: +40 753 478 893
– office@tiff.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută