Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Prima reprezentaţie a Teatrului Bolshoi, la Grand Cinema Digiplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prima reprezentaţie a Teatrului Bolshoi, la Grand Cinema Digiplex Share Prima reprezentaţie a Teatrului Bolshoi, la Grand Cinema Digiplex


Emoţionantul spectacol de balet **La Sylphide** va fi trasmis în direct de la Moscova pe 30 septembrie exclusiv de **Grand Cinema Digiplex**. Acesta este primul spectacol dintr-o serie de 8 reprezentaţii a balerinilor **Teatrului Bolshoi**, una dintre cele mai vechi şi mai importante companii de balet din lume.

**Teatrul Bolshoi**, fondat în 1776, impresionează nu doar prin reprezentaţiile de excepţie şi pentru şcoala de balet pe care au creat-o, ci şi prin clădirea care găzduieşte sălile de spectacol.

Grand Cinema Digiplex transmite duminică, 30 septembrie 2012, ora 18:00, una dintre cele mai spectaculoase producţii de balet a teatrului din Moscova cu participarea Orchestrei Academice de Stat a Teatrului Bolshoi.

**La Sylphide**, cunoscută ca fiind o imposibilă poveste de dragoste dintre un spirit şi o fiinţă umană, aduce în prim plan atât substraturi mitologice cât şi dorinţa omului de a descoperi necunoscutul. Aflat pe moşia sa din Scoţia, James se trezeste dintr-un vis în prezenţa unei frumoase silfide înaripate. O bătrână vrăjitoare îl previne ca îşi va pierde logodnica dar acesta nu îi ia atenţionările în serios. Viaţa îşi urmează firesc cursul până în ziua nunţii când aceasta apare de nicăieri şi, ca vrăjit, James încearcă, fără succes, să o captureze. Distras de toate evenimentele din jurul său, acesta ajunge în punctul în care conştientizează faptul că obsesia pentru silfida înaripată îi pune în pericol fericirea alături de logodnica sa.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută