Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziţie de Mariana Butnaru la Cafeteca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziţie de Mariana Butnaru la Cafeteca Share Expoziţie de Mariana Butnaru la Cafeteca


Între 21 septembrie şi 21 octombrie 2012, la Cafeteca de pe strada Apollonia Hirscher nr. 2 va avea loc o expoziţie deosebit de interesantă a artistei Mariana Butnaru.

Mariana Butnaru spune că pentru ea desenul e un hobby, că a moştenit talentul de la mama sa şi că desenează doar atunci cînd are chef, deci avem un artist hedonist din toate punctele de vedere.

Desenează din copilărie, dar s-a luat în serios abia din 2008, de cînd a început să experimenteze şi să folosească diverse tehnici artistice. Spune că se simte provocată atunci cînd desenează oameni, expoziţia sa de la Cafeteca demonstrînd asta cu prisosinţă!

„Deocamdată am adoptat stilul ăsta, încerc să reproduc o imagine cît mai aproape de original, nu mă străduiesc să fac o copie identică, mai fac unele modificări şi chiar prefer să se vadă că e desen, nu să ai impresia că te uiţi la o fotografie”, se destăinuie artista.

Mariana Butnaru a mai expus, începînd din 2008, de cîteva ori la Centrul Cultural Englez, la librăria Okian şi la Ceai et Caetera. Iar acum îi puteţi admira lucrările la Cafeteca, între 21 septembrie şi 21 octombrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută