Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Dawn Way – un spectacol aniversar Teen Media

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dawn Way – un spectacol aniversar Teen Media Share Dawn Way – un spectacol aniversar Teen Media


**Teen Media Academy** aniversează 3 ani de exiștență, și cu această ocazie, împreună cu Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită **Luni, 24 Septembrie, ora 20:00, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu**, la avanpremiera mega-producţiei *Dawn Way – calea spre Infern*.

**Dawn Way** este un proiect îndrăzneţ care adună 20 de actori ai **Teatrului „În Culise”** şi cursanţi ai Teen Media Academy într-o misiune aproape imposibilă. Piesa vorbește despre opoziția între drumul pe care merge omenirea și drumul ascensiunii spirituale. Îngerii, intermediari între aceste spații, sunt răniți de indiferența noastră și sunt nevoiți să asiste la căderea testului umanității de către o suită de cupluri.

Teen Media Academy se află în topul companiilor organizatoare de workshop-uri de actorie pentru neprofesionişti şi se adresează celor care îşi doresc să facă ceva neobişnuit, să iasă din rutină şi să-şi folosească timpul liber într-un mod util, dar şi celor care vor să facă o carieră în domeniul artistic.

Rezervarile se pot face la telefon **021/320.20.59** sau pe site **http://teatru.inculise.ro/**, iar biletele se pot achiziţiona de la sediul Teatrului „În Culise”: Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53 sau de la Teatrul Nottara: Bd. Magheru nr. 20.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută