Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Boeing Boeing – o comedie la care râzi de zbori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Boeing Boeing – o comedie la care râzi de zbori Share Boeing Boeing – o comedie la care râzi de zbori


Bucureștenii vor putea vedea spectacolul ce a avut un succes enorm în toată lumea. Comedia **Boeing Boeing**, scrisă de Marc Camoletti se va juca începând cu **29 septembrie** la **Sala Epika** din cadrul Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Este vorba despre una dintre cele mai produse comedii frantuzești de situație din lume care se joacă cu mare succes în Europa, SUA (unde a câștigat și 2 premii Tony) și Asia.

Distribuția cuprinde nume sonore ale scenei din România ( **Aurelian Temișan** , **Bogdan Stanoevici**, **Lucian Ghimisi**, **Marius Gilea**, **Maria Buză** , **Anca Sigartău** , **Monica Davidescu** , **Tania Popa**, **Alexandra Velniciuc**), iar printre membrii echipei artistice se regăsesc Șerban Puiu (regie),**Irina Margareta Nistor** (traducere) și **Adina Buzatu**, care se ocupă de constumele actorilor, fiind primul ei proiect de acest fel.

Iată povestea! Bernard, un arhitect de succes, este logodit în același timp cu trei stewardese, fără ca vreuna dintre ele să aibă habar despre celelalte. Micul său paradis romantic funcționează la perfecție: trebuie doar să gestioneze bine calendarul de zboruri și să beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocănoasă dar fidelă, care este pe post de controlor al traficului aerian romantic. Așa decolează **Boeing Boeing**, însă vizita neașteptată a vechiului său prieten Robert, niște zboruri modificate, turbulențele climatice și noile orare de zbor îi poartă pe protagoniști într-un haos nebun și amuzant, plin de coincidențe neașteptate.

**Fundația Levantis** a venit cu ideea acestui spectacol, aceasta deținând exclusivitatea pentru reprezentarea piesei de teatru în România pentru o perioadă de trei ani. Fundația susține proiecte culturale și de divertisment de înaltă calitate, ei constribuind în trecut la punerea în scenă a musicalului *Chicago*, o altă piesă de succes.

La conferința de presă ce a avut loc cu ocazia prezentării distribuției spectacolului, actorii au declarat că lucrează foarte bine împreună, fiind nerăbdători ca repetițiile să se termine și sala să fie plină de oameni, de la care se așteaptă să râdă foarte mult.

E interesant și faptul că s-a ales această sală din cadrul unui cinematograf. Am aflat că aceasta a fost construită special pentru a permite și desfășurarea altor evenimente, decât vizionarea de filme, are o capacitate de 500 de locuri și organizatorii speră să fie gazda acestui spectacol mult timp de acum înainte. *Boeing Boeing* se va juca de două ori pe săptămână, joi și sâmbătă, după **premiera din 29 septembrie de la ora 20:00**.

Biletele s-au pus în vânzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex și online. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută