Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

S-a confirmat: Jennifer Lopez concertează în Bucureşti!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a confirmat: Jennifer Lopez concertează în Bucureşti! Share S-a confirmat: Jennifer Lopez concertează în Bucureşti!


Existau zvonuri încă din vară referitoare la un posibil concert al divei latino în România, însă confirmarea oficială a fost primită abia acum. Jennifer Lopez a declarat că pe harta turneului său mondial, **“Dance Again”**, este inclus şi Bucureştiul.

Show-ul incendiar va avea loc la Romexpo, în data de 14 noiembrie. Biletele au fost puse în vânzare prin **reţeaua Eventim** – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online

Preţurile diferă în funcţie de amplasarea în spaţiul de spectacol, putând varia de la **958,50** de lei pentru o invitaţie în secţiunea VIP Exclusive, **745,50** de lei pentru VIP, **298,20** de lei la Golden Circle, **191,70** de lei la Normal Circle sau **106,50** de lei în Standing Level 2.

**J.Lo** a declarat recent că intenţionează să interacţioneze cu fanii cât mai mult, prin intermediul site-ului său oficial, aceştia având ocazia să câştige bilete la concerte, premii surpriză şi chiar invitaţii în backstage.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută