Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Transformă pasiunea pentru modă într-o afacere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transformă pasiunea pentru modă într-o afacere Share Transformă pasiunea pentru modă într-o afacere


În această toamnă, **artcademy fashion business school** oferă tuturor celor interesaţi de mecanismele unui business de modă posibilitatea de a alege cursurile pe care să le urmeze din cadrul programului oferit în România de *CODECS* şi *MOD’SPÉ Paris* (L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris).

Cursurile *artcademy* se desfăşoară în limba engleză şi se adresează persoanelor interesate să investească timp şi bani pentru a-şi dezvolta acele abilităţi care transformă moda din pasiune într-o afacere de succes şi să dobândească o calificare în domenii precum **styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de modă sau design**, indiferent de locaţia sau regiunea în care îşi desfăşoară activitatea.

Pentru trei zile, puteţi împărtăşi experienţa cursanţilor programului artcademyR – participarea la cursuri susţinute de lectorii MOD’SPÉ Paris, acces la materialele de studiu, posibilitatea de a se implica în activităţi practice şi analizarea unor studii de caz.

Participarea la un curs cu durata de trei zile costă **290 euro + TVA**, iar persoanele care se înscriu la trei cursuri primesc **bonus** participarea gratuită la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademyR pentru aceasta serie.

Pentru informaţii despre înscrieri puteţi folosi site-ul http://www.artcademy.ro/ sau numerele de telefon: 021-252.51.82/83/84.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută