Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Chinawoman revine în Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chinawoman revine în Bucureşti Share Chinawoman revine în Bucureşti


**Control Club** o aduce pe **Chinawoman** din nou în România. Evenimentul va avea loc vineri, **5 noiembrie** de la ora 22:00 în noua locaţie a clubului de pe strada Constantin Mille, nr. 4.

Chinawoman este *Michelle Gurevich*, născută în Toronto, Canada, într-o familie cu rădăcini ruseşti, ea începând să aibă mici spectacole în oraşul natal. Decizia de a se muta la Berlin, a dus la creşterea notorietăţii ei, organizând show-uri live în cadrul turului “Seeking Russian Bride Tour” în ţări din Europa de Vest la care a participat un public neaşteptat de mare.

Melodiile cantate de ea sunt sentimentale, încărcate de motive retro şi de o surprinzătoare sinceritate, cu versuri ce arată o mare experienţă de viaţă, o clară influenţă o au şi câtecele cu care ea a crescut, cântecele sovietice şi europene din anii ‘70. De la albumul de debut **Party Girl** din 2007 a mai scos alte două: **Show Me The Face** (2010) şi **To Be With Others**, lansat anul acesta.

Preţul biletelor va fi anunţat ulterior.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută