Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Târg de biciclete în parcul Izvor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târg de biciclete în parcul Izvor Share Târg de biciclete în parcul Izvor


Ai o bicicletă care nu-ţi mai trebuie pentru că vrei una nouă? Sau cauţi una pentru care să nu plăteşti un car de bani? Ori în care dintre categorii te încadrezi, **Talciocul de biciclete** de pe 29 şi 30 septembrie din **Parcul Izvor** e ocazia perfectă să pui de-un târg bun.

Acest talcioc de biciclete este organizat în cadrul **Bike Fest** , unde biciclişti şi nebiciclişti pot veni să-şi găsească bicicletele potrivite. Talciocul nu se rezumă doar la biciclete întregi şi funcţionale, ci şi la componente şi accesorii second hand pe care vreţi să le daţi/luaţi.

Ca să fie siguri că toată lumea pleacă mulţumită de la talcioc, organizatorii vă promit şi nişte **mecanici** care să facă revizii la bicicletele scoase la vânzare (atâta timp cât defecţiunile nu sunt majore). Ei vă roagă să nu veniţi cu mai mult de două biciclete, respectiv cu mai mult de două piese/accesorii de acelaşi fel, asta ca să nu încurajeze specula.

Sunteţi rugaţi să vă înscrieţi cu date de contact şi câteva detalii despre bicicletele vândute [aici](http://www.ivelo.ro/bikefest/bike-fest-inscrie-te).

Pe lângă târgul propriu zis, la Talciocul din Izvor vă mai aşteaptă în cele două zile de festival şi alte bunătăţi: **Bike Speed Dating**, **Atelier de vopsit şi recondiţionat biciclete** şi **Proiecţii de filme cu biciclete**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută