Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Inna a deschis garajul Europa FM

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Inna a deschis garajul Europa FM Share Inna a deschis garajul Europa FM


Deschis în luna martie a anului trecut, **Garajul Europa FM** aduce fanii aproape de trupele lor preferate într-un spaţiu neconvenţional în care se cântă doar *live*. Cei care ascultă sau urmăresc postul radio pe reţelele de socializare au posibilitatea să câştige invitaţii la concertele ce au loc din două în două săptămâni şi a căror gazdă este George Zafiu.

Inna a avut cheile de la garaj de data aceasta, deschizând noul sezon de concerte live în locaţia de pe strada Horia Măcelariu, nr. 36-38. Cea mai de succes artistă din România cântă pentru a doua oară aici şi a putut fi ascultată în direct pe **Europa FM** dar şi văzută pe [pagina de Facebook](www.facebook.com/europafmromania) a postului, concertul fiind filmat de patru camere HD.

În seara de 12 septembrie numeroşi fanii au venit să asculte live hiturile care au propulsat-o pe Inna în topurile muzicale din ţări din toată lumea. A fost acompaniată de trupa **The Marker** iar în pauzele dintre melodii George Zafiu a încercat să-i smulgă tot felul de exclusivităţi. Ultima noutate dezvăluită de artistă a fost că a câştigat titlul de **”cea mai bună interpretă”** şi **”cel mai bun cântec”**, pentru piesa *”Endless”* la **Balkan Music Awards**, top pentru care au votat 160.000 de tineri din această zonă geografică.

În Garajul Europa FM și-a făcut apariția și Antonia, care a venit să o susțină pe Inna la concertul său. Dar cei mai mici spectatori din Garaj s-au dovedit a fi și cei mai înflăcărați admiratori ai vedetei: Inna a fost înconjurată de zeci de copii care i-au demonstrat live că știu pe de rost versurile pieselor ei!

În cadrul transmisiei de ieri, urmărită de 83.000 de mii de fani pe Facebook, gazda George Zafiu a lansat oficial și **aplicația Europa FM LIVE** prin care vă puteți lua invitațiile la concerte și puteți accesa arhiva înregistrărilor video de la evenimentele Europa FM LIVE. Aceasta va fi disponibilă atât pe Android cât și pentru iOS.

Europa FM LIVE în Garaj i-a găzduit până acum, printre alţii, pe Iris, Holograf, Bere Gratis, Horia Brenciu, Monica Anghel, Loredana, Direcţia 5, Damian Drăghici, Elena Gheorghe, Proconsul, Bosquito, Alexandra Ungureanu, Mihai Mărgineanu, Vunk, Keo, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Partizan, Smiley, HI-Q, Taxi, VH2, Mandinga şi Ştefan Bănică şi începând cu această toamnă lista se va mări considerabil. Europa FM Live în Garaj continuă, în data de **26 septembrie**, cu un concert de senzație semnat **Loredana**!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută