Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Târgul Antique Market vine a 7-a oară la Romexpo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul Antique Market vine a 7-a oară la Romexpo Share Târgul Antique Market vine a 7-a oară la Romexpo


Intre 12 si 15 septembrie, organizatorii **ANTIQUE MARKET** va invita la **Romexpo**, la o calatorie magica in timp – familiara pentru cunoscatori sau initiatica pentru profani – calatorie menita sa ofere vizitatorilor, colectionari sau doar iubitori de lucruri frumoase, ocazia unor achizitii deosebite.

Pentru aceasta, **a saptea editie** a ANTIQUE MARKET isi propune să găzduiască, pentru expunere, evaluare si vanzare piese de mobilier si decoratiuni interioare, artă plastică, obiecte personale si de colectie, argintărie si portelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă etc.

Mai mult decat atat, evenimentul isi doreste ca, pe intreaga perioadă de desfasurare, să reprezinte locul de intalnire atat al artistilor cat si al pasionatilor de artă si colectionarilor. Veti putea, astfel, urmari pictori profesionisti la lucru, veti putea intalni restauratori de mobila sau de obiecte de arta vechi, veti putea cumpara sau doar admira obiecte de colectie inedite, icoane, tablouri si multe altele, intr-o etalare fabuloasa de marturii din trecut.

Intr-o alaturare deloc intamplatoare cu **targul de mobila si decoratiuni BIFE**, evenimentul isi propune, odata in plus, sa ne ajute sa facem loc, in vietile noastre coplesite de avatarurile lumii moderne, obiectelor frumoase si vechi, sortite sa dea valoare si personalitate spatiului cu care ne inconjuram in fiecare zi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută