Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

SushiCluj.ro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SushiCluj.ro Share SushiCluj.ro


Dacă sunteți fani ai bucătăriei japoneze, cunoașteți în detaliu preparatele nipone atât de sănătoase și sățioase. Noi avem o veste bună pentru voi, legată bineînțeles de mâncărurile tradiționale japoneze: de acum, vă puteți comanda fie la birou fie acasă aceste delicioase preparate, și asta pentru că SushiCluj.ro vă pune la dispoziție serviciul delivery, de luni până vineri, livrând atât sushi cât și alte specialități de mâncare japoneză.

Nigiri (cu ciuperci, cu ou, cu somon, Sushi Roll (California roll, Roll vegetarian, Roll cu pui teriaky, Roll cu somon sau Roll cu șnițel de pui), Hoso Maki, Tempura, Sushi Mix (Roll mix, Set nigiri cu somon, Set nigiri cu somon 2, Somon Mix, Sushi Set) și deserturi, toate acestea sunt disponibile pe SushiCluj.ro.

Comenzile se pot face fie telefonic (+40 755 701 885) fie online, pe www.sushicluj.ro. Pentru comenzile de peste 25 lei, iar pentru comenzile mai mici de 25 lei, se percepe o taxă de 5 lei pentru livrare.

– SushiCluj
– www.sushicluj.ro
– Tel: +40 755 701 885

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută