Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pe locuri, start la bilete!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pe locuri, start la bilete! Share Pe locuri, start la bilete!


Deși e mijlocul lunii, 15 septembrie este numită prima zi de toamnă, după ce căldurile s-au domolit. Pe lângă reorganizare casnică, organizare universitară sau pur și simplu, organizare, weekendul se concentrează pe ce știe el să facă mai bine: să fie weekend. Și weekend se face. Vineri, Sâmbătă și Duminică sunt prietenii cei mai buni, și acum se pare că au câștigat încă un premiu uriaș, aducând prietenilor, adică nouă, evenimente irefutabile.

În centrul atenției este Festivalul Plai, care strânge sub o umbrelă zeci de manifestări multiculturale și aduce numai invitați de seamă, activități pe măsură, și sperăm, pe o vreme excepțională. Cu etichetele de rigoare, fără de care nu am rezista cu toți sub soare, pe altă frecvență, dar nu mai puțin intens, are loc un Festin de muzică populară, una bucată Teatru pe Pâine și ca să fie fizicul împăcat, primește și sport, la Maratonul Timișoara 2012. Fizic sau nu, alergăm cu toții, mai mult sau mai puțin, dar adevărații maratoniști de viață sunt cei pentru care alergarea se oficializează din momentul în care ieși din casă.

Fugi după un bilet, fugi după o reducere, alergi să prinzi loc bun pe ici pe colo, alergi cu sete de diversitate, alergi spre weekend… ca om divers cu nevoi, gata să fugă spre capătul lumii pentru locul 1 pe scena urbană: libertatea să faci ce vrei, cum vrei, în orizonturi largi, la scenă și case de bilete deschise. Pentru că trebuie, pentru că meriți, și pentru că programul este excepțional. Pe locuri, fiți motivați…start la bilete !

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută