Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Blu Mar Ten @ Boiler Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Blu Mar Ten @ Boiler Club Share Blu Mar Ten @ Boiler Club


Pentru seara de vineri, 21 septembrie, Boiler Club ne-a pregătit o super – supriză muzicală. Astfel, nu aveţi voie să rataţi concertul Blu Mar Ten, care se vor afl a pentru prima dată în România. Născuţi din “big bang-ul” drum & bass al anilor ’90, Blu Mar Ten au fost repede observaţi de către LTJ Bukem, semnând apoi cu Good Looking Records.

Au crescut cu o viteză uimitoare și au trecut de la jungle la experimentări cu downtempo, ambient, house, breaks, techno & left-fi eld pentru labeluri ca Naked Music, TCR, Guidance și Big Chill, cu alte două albume complete cu material non-d&b pentru Exceptional Records.

Revenind la stilul drum & bass, Blu Mar Ten au mai lansat o serie de track-uri pentru Hospital Records, Med School, Renegade Hardware, Shogun Audio, 31 Records, Tangent și mulţi alţii. În 2009 au pus bazele propriului lor label prin albumul “Natural History”. LP-ul a livrat o varietate excepţională de sunete drum & bass prin remixuri ale Klute, Seba, Stray, Bop, Kastle & Badmammal.

În 2011, Blu Mar Ten au lansat albumult “Love is the Devil” asigurăndu-și un succes și o apreciere la nivel mondial. 2012 au adus o serie de remixuri cu prezenţa lui dBridge, Marcus Intalex, BCee, Sunchase, Joe Syntax, Unquote & Sincopate.

– Vineri 21 septembrie
– Boiler Club
– Henri Barbusse 59 – 61
– 23.00
– Preţ bilet: 15 lei înainte de 00.00 / 25 lei după miezul nopţii

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.