Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus” Share Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus”


**„Transmaterialismus”** este prima expoziţie personală în România a pictorului de origine germană **Adrian Bayreuther**, un pictor abstract care trăieşte şi lucrează în Germania. Fascinat de avangarda rusă de la începutul secolului al XX-lea, artistul a început să creeze lucrări inspirate de mari pictori ruşi precum **Rodchenko** şi **Popova**.

Expoziţia „Transmaterialismus” va cuprinde lucrări inspirate de pictorul **Kazimir Malevich**.
Adrian Bayreuther şi-a creat propriul stil, pe care l-a denumit **transmaterialism**, în care combină mai multe curente artistice, printre care se numără **constructivismul, futurismul şi suprematismul**.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul muzical, **Adrian Beyreuther** are o abilitate sinestezică de a „vedea” tonurile muzicale ca particule colorate.

Expoziţia poate fi vizitată între **27 august şi 12 septembrie**, zilnic, de luni până vineri, de la ora 11 până la ora 19, iar sâmbătă de la ora 10 până la ora 14, la **Elite Gallery**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută