Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus” Share Expoziţie inedită de pictură, „Transmaterialismus”


**„Transmaterialismus”** este prima expoziţie personală în România a pictorului de origine germană **Adrian Bayreuther**, un pictor abstract care trăieşte şi lucrează în Germania. Fascinat de avangarda rusă de la începutul secolului al XX-lea, artistul a început să creeze lucrări inspirate de mari pictori ruşi precum **Rodchenko** şi **Popova**.

Expoziţia „Transmaterialismus” va cuprinde lucrări inspirate de pictorul **Kazimir Malevich**.
Adrian Bayreuther şi-a creat propriul stil, pe care l-a denumit **transmaterialism**, în care combină mai multe curente artistice, printre care se numără **constructivismul, futurismul şi suprematismul**.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul muzical, **Adrian Beyreuther** are o abilitate sinestezică de a „vedea” tonurile muzicale ca particule colorate.

Expoziţia poate fi vizitată între **27 august şi 12 septembrie**, zilnic, de luni până vineri, de la ora 11 până la ora 19, iar sâmbătă de la ora 10 până la ora 14, la **Elite Gallery**.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.