Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cursă cu bicicleta pe noul traseu din Pădurea Băneasa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cursă cu bicicleta pe noul traseu din Pădurea Băneasa Share Cursă cu bicicleta pe noul traseu din Pădurea Băneasa


În primul weekend al lunii octombrie, **amatorii de mountain bike** sunt invitaţi să participe la o competiţie pe echipe care se va desfăşura pe un nou traseu amenajat în **pădurea Băneasa**. Întrecerea este organizată în cadrul *Romanian Corporare Sports*, cel mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor din România, şi este dedicată oricărui pasionat de ciclism.

Cum toamna se număra kilometrii (parcurşi cu bicicleta!), iubitorii de mountain bike au şansa, la final de sezon, să-şi adauge în calendarul personal, încă o competiţie. Întrecerea urmează să aibă loc sâmbătă, **6 octombrie**, în pădurea Băneasa şi este deschisă tuturor doritorilor. Înscrierile se pot face individual sau prin companie, pe [site-ul oficial](http://mtb.corporatesports.ro/ro/) al evenimentului. Participarea va fi în echipe formate din două persoane, la oricare dintre cele trei categorii: feminin, masculin şi mixt.

Întrecerea de ciclism va avea loc pe un **traseu de 36 km** (12 Km x 3 ture), conceput de Răzvan Jugănaru, campion naţional la ciclo-cross şi vice-campion naţional la MTB Maraton.

“ Traseul a fost conceput astfel încât să nu se suprapună, decât în locurile unde nu aveam altă variantă, cu bucăţi din trasee deja experimentate. Dificultatea este scăzută, nu există porţiuni tehnice, prin urmare orice concurent cu o minimă pregătire se poate descurca. Aşa cum îi spunem noi, este un traseu de fuga, destul de virajat în anumite porţiuni, care te îmbie să te bucuri de o plimbare plăcuta prin liniştea unei păduri situate atât de aproape de aglomeratul Bucureşti.” – a declarat Răzvan. **Harta traseului**este disponibila [aici](http://mtb.corporatesports.ro/ro/#!/traseu).

*Romanian Corporate Sports* este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor şi organizaţiilor din România. Iniţiat şi dezvoltat de MPG, Romanian Corporate Sports desfăşoară două ediţii/an: de primăvară (februarie – iulie) şi de toamnă (septembrie – noiembrie).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută