Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

City Car Wash

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Car Wash Share City Car Wash


Află cum trebuie să arate o mașină după o cosmetizare de calitate sau după un spălat profesionist. Ne lăudăm cu servicii la standarde înalte, în primul rând datorită personalului calificat și cu experiență în spălătorii auto și în al doilea rând prin serviciile de cosmetică interioară pentru mașini.

Vă așteptăm zilnic de la 8:00 la 21:00 pe strada Pavel Chinezu numărul 10 (lângă benzinăria Lukoil) să profitați de ofertele promoționale, de servicii ireproșabile și de spălarea în sistem de „autoservire prin fise” (pentru curățarea exterioară a autoturismelor cu prețuri de la 4 lei).

Pentru informații și programări ne puteți contacta oricând la numărul de telefon 0755316234 și vă răspundem la întrebări pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/CityCarWashMures sau mail – spalatorie.mures@gmail.com Deviza City Car Wash “Calitatea o oferim noi, diferența tu o decizi”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută