Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai ieftine bilete la concertul BZN, epuizate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai ieftine bilete la concertul BZN, epuizate Share Cele mai ieftine bilete la concertul BZN, epuizate


Fani BZN, grăbiţi-vă! Dacă nu v-aţi achiziţionat încă bilete pentru concertul de la Bucureşti al celebrei trupe olandeze, ar fi cazul să o faceţi, deoarece acestea se vând foarte repede! Aproximativ 50% din capacitatea sălii este deja ocupată, anunţă organizatorii.

Categoria cea mai ieftină de bilete (50 lei) a fost epuizată total, celelalte fiind epuizate parţial. În acest moment mai sunt disponibile bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei!

Concertul celebrilor olandezi este programat pentru data de 28 Octombrie 2012, locaţia aleasă pentru a-l găzdui fiind Sala Palatului! Este pentru prima dată când cei de la BZN concertează în Bucureşti şi concertul vine ca o confirmare a faptului că artiştii olandezi nu se pot despărţi încă de publicul lor drag. După ce în urmă cu aproximativ 5 ani aceştia anunţaseră retragerea din muzică, iată că au revenit şi sunt gata să îi bucure din nou pe fanii lor cu hituri precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „El Condor Pasa”, etc.

Biletele pentru spectacolul din 28 Octombrie 2012 se găsesc în magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center şi la Sala Palatului. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro şi MYTICKET.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută