Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Anathema, în turneu prin Europa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anathema, în turneu prin Europa Share Anathema, în turneu prin Europa


Britanicii din Liverpool de la **Anathema** invadează cluburile Europei cu rock progresiv, stil în care este produs noul lor album, **”Weather Systems”**. Şi JukeBox Venue din Bucureşti îi va avea pe scenă, duminică, **23 septembrie** de la ora 21:00.

Anathema, compusă din Vincent Cavanagh, Daniel Cavanagh, John Douglas, Jamie Cavanagh, Lee Douglas au mai fost în Bucureşti şi s-au bucurat de o sală plină şi electrizată de muzica lor. Trupa, înfiinţată în 1990 a lansat nouă albume până acum şi mai multe materiale audio şi video. Albumul *”Weather Systems”*, lansat în data de 16 aprilie 2012, a depăşit orice aşteptări şi este la un alt nivel faţă de “We’re here because we’re here” din toate punctele de vedere, de la versuri până la partea de producţie.

Muzica celor de la Anathema nu poate fi încadrată într-un singur stil muzical, formaţia cântând de la doom metal până la rock atmosferic cu influenţe alternative. Cei prezenţi la concertul lor din Bucureşti vor avea ocazia să asculte live atât piesele de pe ultimul material discografic, cât şi melodiile care au făcut trupa celebră.

Ei vor concerta toamna aceasta prin ţări din întreaga Europă, înainte de Bucureşti ajung la Sofia, şi de la noi pleacă spre Finlanda.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută