Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

“Tineret în mişcare” ajunge în Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Tineret în mişcare” ajunge în Bucureşti Share “Tineret în mişcare” ajunge în Bucureşti


**”Tineret în mişcare”** va fi prezent în capitala României pentru a prezenta programele **Uniunii Europene** în domeniul educaţiei, formării şi tineretului, în **27-28 septembrie 2012** între ora **14:00 şi 23:00** în **Parcul Tineretului**.

Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la numeroase workshop-uri, spectacole de teatru, dezbateri educaţionale şi multe alte activităţi interactive! Oaspeţii evenimentului vor fi invitaţi să-şi testeze cunoştinţele despre UE în cadrul unui chestionar distractiv.

Evenimentul “Tineret în mişcare” oferă o şansă unică de a descoperi şi de a învăţa mai multe despre oportunităţile tinerilor de a-şi petrece o parte a parcursului educaţional sau de instruire în străinătate, pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile sau pentru a obţine unele noi. Evenimentul va include o zonă informativă, unde vizitatorii vor afla mai multe despre diferite proiecte. Veţi găsi suficient spaţiu şi oportunităţi pentru a discuta cu persoane care au beneficiat deja de fonduri ale UE pentru studii, voluntariat sau stagii de practică în străinătate.

Mai multe informaţii privind proiectul “Tineret în mişcare”, aici: http://europa.eu/youthonthemove

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută