Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Primul flashmob românesc pe muzică live!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Primul flashmob românesc pe muzică live! Share Primul flashmob românesc pe muzică live!


Iubitorii de creativitate au primit ce au cerut joia trecută, în cadrul concertului **Dekadens**, organizat de către **Şcoala Creativă Urbană**. Participanţii la eveniment au fost complet surprinşi de iniţiativa ingenioasă a 40 de tineri de a organiza un **flashmob** pe piesa **“Fix me Up”** a formaţiei româneşti.

Totul s-a întâmplat în **Piaţa Sfântul Anton**, adică în spatele **Hanului lui Manuc**. Aşa cum şi trupa anunţase pe Facebook în ziua concertului, urma să se întâmple ceva inedit, dar surpriza a fost ţinută în secret foarte bine.

**Şcoala de Creativitate** şi-a primit studenţii pe 3 septembrie şi, de atunci, aceştia îşi tocesc coatele şi creierele cu activităţi care de care mai… creative, evident. Acest curs este primul eveniment marca **Next Brands** din campania de promovare a proiectului de responsabilitate socială **Campusul Creativ Urban**.

Scopul principal al acestei şcoli este aducerea în vizor a tinerelor minţi strălucite şi (încă) anonime, dar şi punerea lor în contact cu noţiuni actuale referitoare la comunicare sau marketingul integrat.

Flashmob-ul a fost filmat şi postat pe **Youtube**, aşa că puteţi vedea în clipul de mai jos cum au decurs lucrurile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută