Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bucureşti Mall a împlinit 13 ani!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucureşti Mall a împlinit 13 ani! Share Bucureşti Mall a împlinit 13 ani!


Primul centru comercial modern din România, **București Mall** aniversează luni, 10 septembrie, **13 ani**. Cu această ocazie, clienții care îi vor trece pragul vor avea parte de o petrecere pe cinste, cu baloane şi șampanie.

*”București Mall este, la 13 ani, o poveste de succes. Este un proiect de pionierat în România, care, pentru brandurile care s-au dezvoltat o data cu noi, a reprezentat o platformă de creștere a business-ului. Pentru toți acei 150 de milioane de oameni, care au trecut dincolo de ușile glisante ale mall-ului, din 1999 până astăzi, simbolizează o promisiune îndeplinită. Am conturat piața atunci și în repetate rânduri ulterior – adaptandu-ne la modelele occidentale ale conceptului de life center și integrand primul cinematograf multiplex și prima zonă de food-court în proiect. În mod firesc, urmează o nouă etapă, în
care este primordial să fim vizionari, creativi și dinamici”* a declarat Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup.

Deschiderea București Mall a revoluționat conceptul “magazinului universal”, care a devenit o destinație preferată a cumpărătorilor, un spațiu complex cu multiple oportunități de petrecere a timpului liber – bowling, cinema, săli de entertainment, concerte, lansări de carte. În același timp, prezența marilor branduri internaționale, a colecțiilor de prêt-à-porter, accesibile până atunci doar în paginile revistelor din străinătate, a marcat un pas important în evoluția stilului, a modei și a conceptului de shopping în România.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.