Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bucharest Reggae Weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucharest Reggae Weekend Share Bucharest Reggae Weekend


După o vară tumultuoasă e nevoie şi de o doză de chillout, aşa că un weekend plin de reggae şi vibe-uri paşnice merge la fix. **Poiana Urbană** ne promite două zile de culoare şi sentimente pozitive, de pe **21 până pe 23 septembrie**.

Gândirea liberă şi muzica reggae românească sunt la ele acasă, pe străzile Bucureştiului. Mai exact, zona de chill se va afla la **Piaţa Sfântul Anton**, în spatele **Hanului lui Manuc**, pe Centrul Vechi. Ultimele zile de soare vor fi pline de ritmuri bune şi vibraţii relaxante la **Bucharest Reggae Weekend**.

Din lineup fac parte până acum artişti precum **El Negro, Johnny King, Sistah RastahFairy, General Escu** sau **Mr Levy**.

Deocamdată nu se cunosc toate detaliile evenimentului, dar acestea vor fi publicate pe site-ul **Zile şi Nopţi** şi pe pagina de [Facebook](https://www.facebook.com/events/282923098483054/) a evenimentului de cum se vor stabili.

**Intrarea la eveniment va fi liberă.**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută