Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Turismul românesc trebuie promovat online!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Turismul românesc trebuie promovat online! Share Turismul românesc trebuie promovat online!


Piatra Neamț devine, pentru trei zile, epicentrul național al turismului românesc. Organizatorii au reușit să aducă laolaltă administrațiile regionale și locale, reprezentații ofertelor turistice, specialiștii marketingului online, dar și jurnaliștii și blogerii nișei turismului într-o conferință care și-a propus să evidențieze benefi ciile promovării business-urilor din turismul românesc în online.

Cei 11 speakeri vor aborda subiecte de interes precum Google AdWords și SEO, newsletters, marketing afi liat, brand personal, social media, bloguri, rețele sociale (Facebook), adunând astfel un volum considerabil de informații pentru cele două zile de prezentări. Pentru a întregi conceptul evenimentului, o delegație importantă de bloggeri și jurnaliști va fi prezentă la Piatra Neamț pentru a desfășura un tur ghidat de-a lungul întregului județ, vizitând astfel cele mai importante atracții turistice din zonă.

Aceștia vor comunica în timp real către comunitățile lor de cititori, având ca scop popularizarea turismului regional și promovarea valorilor turistice ale județului. Toate informațiile despre conferință, inclusiv speakeri, prezentări și oferte se găsesc pe site-ul www.central-events.ro. Acest eveniment este organizat de Hotel Central Plaza și susținut de Petrom, Cosmote, Noroc și Autonom.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută