Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Mandinga și La La Band aprind serile la Festivalul Imagine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mandinga și La La Band aprind serile la Festivalul Imagine Share Mandinga și La La Band aprind serile la Festivalul Imagine


Muzica își face din nou de cap în centrul Sibiului, pentru că după o vară plină de evenimente de toate felurile, toamna se numără bobocii în materie de concerte live, la Festivalul Imagine. Și dacă până acum ne-am obișnuit ca distracția să fie în mare parte în Piața Mare, iată că de această dată toate lucrurile bune se întâmplă în Piața Mică din Sibiu în perioada 14-15 septembrie.

Aici, pe scena din centrul Sibiului, pe lângă tinerii talentați care își vor prezenta muzica în fața publicului vor incendia atmosfera două trupe mult iubite în țara noastră: Mandinga și LaLa Band, care au ”sarcina” de a închide două seri la rând.
Startul distracției se dă vineri, 14 septembrie, de la ora 19, muzica încheindu-se în stil….Eurovision, prin intermediul trupei care în acest an a reprezentat România la prestigiosul concurs.

Trupa Mandinga activează în sfera muzicală încă din 2002, susținând concerte de succes atât în țară, cât și în străinătate. Pentru evenimentul muzical al toamnei sibiene, orchestra Mandinga formată din opt muzicieni, le promite tuturor fanilor și celor care gustă ritmurile vii, sacadate, un concert de zile mari, cu un program latino-american menit să-i pună pe jar pe toți cei prezenți.

Tot un concert special au pregătit pentru sâmbătă, 15 septembrie, și membrii trupei La La Band, cei care vor și închide cea de-a doua seară a evenimentului. Extrem de populari, membrii trupei și prezența lor la eveniment este cu atât mai specială cu cât câțiva dintre membri formației La La Band au fost și ei concurenți ai Festivalului Imagine, demonstrând astfel că scopul acestui eveniment este de a oferi o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni.

Festivalul Imagine este în primul rând o competiție, însă are totodată darul de a aduce tinerii muzicieni împreună, pentru a interacționa, a învăța și a-și împărtăși unii altora din propriile experiențe. Pe lângă toate acestea evenimentul le oferă tinerilor dornici de afirmare șansa de a învăța mai multe despre viitoarea lor carieră, de la profesioniști din industria muzicală.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută